HET PARK VERTELT

festival | poëzie | theater | muziek | educatie

over Het Park Vertelt

Het Park Vertelt 2012

‘Het Park Vertelt’ is het jaarlijkse gratis poëziefestival in park Hartenstein te Oosterbeek. Elk jaar valt het festival samen op de landelijke ‘Dag van het park’. In 2012 is dat op zondag 3 juni. Een bijzonder aspect van deze achtste editie is de samenwerking met de Kunstroute van de gemeente Renkum. Samen met de Kunstroute willen we een mooi festival neerzetten met als uitgangspunt: de relatie tussen poëzie en beeldende kunst.

Het Park Vertelt wilt een groot publiek enthousiasmeren door een gevarieerd en verrassend programma aan te bieden. Op diverse podia kunt u genieten van bekende en veelbelovende dichters, poëtische acts, muziek en theater. Met ons educatieproject laten we basis en middelbaar schoolgaande kinderen zien hoe leuk en mooi poëzie kan zijn en er is ook een poëziewedstrijd aan het festival verbonden, waaraan iedereen mag deelnemen. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt de Citer poëzieprijs.

Voor verslagen en meer digitale indrukken van vorige edities kunt u speuren in het archief.

Kom genieten van de mooie omgeving, diverse kunstwerken, de heerlijk ontspannen sfeer, een hapje en een drankje op een stoeltje of languit in het gras….maar laat u bovenal op 3 juni van 12-18 uur onderdompelen in het prachtige aanbod van poëzie, poëtische acts, muziek en theater.

Plaats een reactie

website Het Park Vertelt

www.hetparkvertelt.nl